English | Ελληνικά

Single post

Τι είναι το SEO


Ο όρος SEO προέρχεται από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Search Engine Optimization (SEO), και στα Ελληνικά σημαίνει Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης. Δηλαδή είναι μία ειδική διαδικασία κάποιων ενεργειών επάνω στο site, αλλά και έξω από αυτό, έτσι ώστε η ιστοσελίδα αυτή να βγαίνει σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στην κατάταξη των αποτελεσμάτων στις αναζητήσεις από τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, για κάποιες λέξεις κλειδιά (keywords) που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και έχουν επιλεγεί να εκπροσωπούν το περιεχόμενο του.
Κύριος σκοπός και αποστολή του πετυχημένου SEO είναι το site να εμφανίζεται στην πρώτη θέση των SERP (Search Engine Results Page) και στην περίπτωση μεγάλου ανταγωνισμού μέσα στα 10 πρώτα αποτελέσματα, διότι σύμφωνα με τις στατιστικές στο 80% των αναζητήσεων ο χρήστης διαβάζει και επιλέγει μόνο από τα πρώτα 10 αποτελέσματα της αναζήτησης, δηλαδή την πρώτη σελίδα και μόνο το 20% προχωράει στα επόμενα..

Τι προσφέρουμε στην Entercom

seoContent Marketing


Η Google δεν δίνει πλέον τόση βαρύτητα σε ιστοσελίδες που επαναλαμβάνουν πολλές φορές τη λέξη-κλειδί ή έχουν πολλά Backlinks με υψηλό Google Pagerank. Content Marketing σημαίνει δημιουργία και προώθηση πρωτότυπου σχετικού περιεχομένου, με τη μορφή άρθρων, Mini-sites, Social Media, Press Releases, Guest Blogging, Infographics, Video και όχι μόνο. Tο Off Page SEO καθώς και το Content Marketing είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, όπου κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 3 μήνες.
Αξιοποίηση εργαλείων SEO για ανάλυση προβλημάτων & διόρθωση.
· Βελτιστοποίηση κώδικα για να γίνει SEO friendly.
· Εισαγωγή κατάλληλων λέξεων-κλειδιών.
· Εισαγωγή τίτλου και περιγραφής που θα περιέχουν τις λέξεις κλειδιά.
· Copywriting υπηρεσία: τροποποίηση περιεχομένου έτσι ώστε να είναι μοναδικό και να περιέχει αρκετές φορές τις λέξεις-κλειδιά.
· Εγγραφή ιστοσελίδας στα κορυφαία web directories ( google, yahoo, dmoz κτλ. ).
· Conversion Forms (πχ. έξυπνα Newsletter για να μετατρέψουμε τους επισκέπτες σε πελάτες)
· In-Page links (links για εύκολο navigations στη σελίδα)
· Βελτιστοποίηση πολυμέσων (μικρότερες εικόνες, web font icons, alt attributes κτλ.)
· Error Redirects – 301 302 303 404 κτλ. (για να μένουν στο site περισσότερο χρόνο οι επισκέπτες)
· Κάλυψη πολύπλευρης ασφάλειας (SSL, Directory Listing, κτλ.)
· Social Connections (Follow & share buttons)
· Blog (μελέτη και υλοποίηση έξυπνου blog με σωστό και στοχευμένο περιεχόμενο άρθρων).
Όλες τις αλλαγές τις αναλαμβάνουμε εμείς ώστε να προωθήσουμε σωστά την σελίδα σας και να την φέρουμε σε ανταγωνιστική θέση!
seoCampaign Management and Optimization


Ο σχεδιασμός, η διαχείριση και η παρακολούθηση μιας διαφημιστικής καμπάνιας στο Google απαιτεί χρόνο, εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία για να μπορέσει να αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τα συστατικά που θα οδηγήσουν στην επιτυχία είναι για εμάς η στρατηγική επιλογή λέξεων, η δημιουργία ελκυστικών μηνυμάτων που θα προσελκύουν την προσοχή των χρηστών, ο σωστός σχεδιασμός των ιστοσελίδων που θα υποδεχτούν τους υποψήφιους πελάτες, η αποτελεσματική διαχείριση της διαδικασίας δημοπρασιών και η συστηματική παρακολούθηση της απόδοσης της όλης προσπάθειας. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας για την αξιοποίηση του Google Adwords περιλαμβάνουν:

Keyword Research Μελέτη και επιλογή των καταλληλότερων λέξεων-φράσεων που θα ανταποκρίνονται στους στόχους marketing που έχετε θέσει και θα προσελκύουν τους υποψήφιους πελάτες σας
Competition Analysis Ανάλυση ανταγωνισμού σχετικά με τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι βασικότεροι ανταγωνιστές σας
Ad Copywriting Συγγραφή και επεξεργασία των διαφημιστικών σας καταχωρήσεων συνδυάζοντας την γνώση που έχετε για τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας με την εμπειρία μας για τις βέλτιστες πρακτικές
Campaign & Bid Management Διαχείριση του λογαριασμού και της διαδικασίας δημοπρασιών με απώτερο σκοπό να επιτύχουμε την καλύτερη απόδοση για την επένδυση σας (ROI)
Landing Pages Σχεδιασμός των ιστοσελίδων που θα υποδεχτούν τους ενδιαφερόμενους χρήστες και θα τους οδηγήσουν στην ενέργεια που επιθυμείτε
Web Analytics Καταγραφή και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων με την υπηρεσία Google Analytics καθώς είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε την αποδοτικότητα της επένδυσης σας.

Μπορείτε να δείτε κάποια δείγματα από τις δουλειές μας Web Design