Εταιρία - Ιστορικό

Η ENTERCOM® Technologies ABEE ιδρύθηκε το 2000 από τον Dr. Πέτρο Κεφαλά, Dr. Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών συστημάτων, νέων ηλεκτρονικών προϊόντων και εφαρμογών και την κα Δέσποινα Ανδραλή, Αναλύτρια και Σχεδιάστρια προγραμμάτων και πληροφοριακών συστημάτων οργάνωσης επιχειρήσεων. 

 
Πρωτοπόροι επιστήμονες με πολυετή πείρα στον χώρο των Ηλεκτρονικών Συστημάτων της Πληροφορικής καθώς και του Διοικητικού Επιχειρησιακού τομέα όπου με την διορατικότητά τους από την απαρχή αυτής της επιστήμης στις αρχές τις δεκαετίας του ’80 είχαν δραστηριοποιηθεί για την ενημέρωση όλων μας για τις ευεργετικές επιδράσεις της τεχνολογίας στην μέλλουσα ζωή μας, αρχικά με την έκδοση του περιοδικού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΕΡΕΥΝΑ και στην συνέχεια με την ίδρυση της εταιρίας ρομποτικών συστημάτων ΕΛΗΡΟΜ Α.Ε. το 1991 από τον Dr. Πέτρο Κεφαλά και την έκδοση του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα περιοδικού QRL - ΡΑΔΙΟΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 1993 καθώς επίσης και του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ βιβλίου για τους ραδιοερασιτέχνες στην Ελλάδα και παγκοσμίως ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ 1995.
 
Η γνώση ότι η τεχνολογία είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της ζωής όλων μας καθώς και ότι Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ καθοδηγεί την δέσμευση της ENTERCOM® Technologies ABEE στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ καθόλη την διάρκεια της πορείας της.
 
Αυτή η πεποίθηση οδήγησε στην σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με εταιρίες σε παγκόσμια κλίμακα για την διανομή και υποστήριξη ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ που να είναι προσιτά σε όλους. 
 
Μαζί με το εμπορικό τμήμα της, το τμήμα σχεδιασμού SOFTWARE αναπτύσσει ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας.
 
Το τμήμα HARDWARE ειδικεύεται στην ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ συστημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (PC) καθώς και στην ανεύρεση ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ.
 
Το τμήμα ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ διαθέτει την ΠΕΙΡΑ και την ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ώστε να επιλύει οτιδήποτε παρουσιαστεί ΑΜΕΣΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. 
 
Το τμήμα ΕΡΕΥΝΑΣ & ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ πρωτοπορεί και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ καινούρια προϊόντα και τεχνολογίες με σκοπό την ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ της καθημερινής μας ζωής.
 
Η ENTERCOM® Technologies ABEE παρέχει σε κάθε πελάτη 
 
» την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής του.
» την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ για την πλήρη κατάρτιση του προσωπικού του.
» την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ σε 24ωρη ΒΑΣΗ.